2541023443 6939008807 2ο Χλμ. Ξάνθης-Πετεινού, Ξάνθη sakirciplak7@gmail.com
hero image
 
 
 

Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο - Βουλκανιζατέρ - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων | ΞάνθηΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

Στο συνεργείο, ηλεκτρολογείο & βουλκανιζατέρ ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες ελαστικών κι έχοντας σαν φιλοσοφία στη λειτουργία μας τη πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος, μπορούμε αβίαστα, άμεσα και με ακρίβεια να επισκευάσουμε και να αλλάξουμε τα ελαστικά στο αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων που διαθέτουμε, των αυστηρών προδιαγραφών που τηρούμε, παράλληλα με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το ανθρώπινό μας δυναμικό, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 
 

 

 
Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε:
 
 
 
 
Πώληση ελαστικών
Αλλαγή ελαστικών
 
 
Επισκευές ελαστικών
Αλλαγή ζαντών
 
 
Επισκευές ζαντών
Ζυγοστάθμιση
 
 

 

 
 


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Στο συνεργείο, ηλεκτρολογείο & βουλκανιζατέρ ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, φροντίζουμε ότι τα παλιά σας ελαστικά δεν θα πεταχτούν ανεξέλεγκτα αλλά θα πάνε για ανακύκλωση μέσω του συστήματος οικολογικής διαχείρισης άχρηστων ελαστικών της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ecoelastika, διασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο το περιβάλλον στο οποίο ζούμε! Είναι επιλογή μας!
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
κι εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα ερχόμενοι σ’ εμάς
για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση!