2541023443 6939008807 2ο Χλμ. Ξάνθης-Πετεινού, Ξάνθη sakirciplak7@gmail.com
 
 
 

Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο - Βουλκανιζατέρ - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων | Ξάνθη


Το συνεργείο ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, μ’ επαγγελματισμό και συνέπεια παρέχει τις υπηρεσίες του από το 2010 στον απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο του αυτοκινήτου, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο, το σέρβις και την επισκευή μηχανικών, ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συστημάτων καθώς επίσης υπηρεσίες βουλκανιζατέρ και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Διαθέτουμε σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία, συσκευές και μηχανήματα που ανταποκρίνονται στα πιο σύγχρονα και απαιτητικά αυτοκίνητα και παράλληλα σ’ εμάς θα βρείτε διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικών, ελαστικών και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

Με τήρηση όλων των απαιτητών και απαιτητικών τεχνικών προδιαγραφών, με σύγχρονο εξοπλισμό, γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά για ορθή συντήρηση και λειτουργία για κάθε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άψογη εξυπηρέτηση, συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ελαστικών και με εξειδικευμένο προσωπικό που τηρεί πιστά τις προδιαγραφές ασφαλείας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Με ανταγωνιστικές σχέσεις ποιότητας-τιμής, με ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και διαφανείς διαδικασίες, και παράδοση μετά από πλήρη έλεγχο σε ιστορικό και κατάσταση οχήματος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εκτός από τη προτίμησή σας λόγω των ποιοτικών υπηρεσιών μας, ένας ακόμη λόγος να μας επιλέξετε είναι η πιστοποίηση που διαθέτουμε σαν ένα από τα βουλκανιζατέρ-συνεργεία που συμμετέχουν στο σύστημα οικολογικής διαχείρισης άχρηστων ελαστικών!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

κι εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα ερχόμενοι σ’ εμάς για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ